Top
 

Novi okusi burgera u srcu Zagreba

BIG5FIVE BLOG
17 Nov

Novi okusi burgera u srcu Zagreba

U samom središtu Zagreb je dobio “burger land”. Riječ je o restoranu Big5Five koji u svojem ekskluzivnom prostoru na Trgu bana Jelačića nudi gastronomske kreacije u obliku burgera iznimne kakvoće, svježe wrapove, kombinacije raznih salata, hrskave krumpiriće, i slastice. Big5Five tako u samome srcu grada postaje nezaobilazno mjesto mladenačkih susreta, brzih ručkova ili večera, ili pak proslava dječjih rođendana i drugih malih gastro događaja. Nekoliko godina kreiranja okusa, pomnog odabira namirnica poznate slijedivosti koja jamči kvalitetu, Big5Five svrstava u restorane koji postaju nezaobilazne točke zagrebačke kulinarske svakodnevice. Iznimna kakvoća 100% goveđeg kosanog mesa, strogo kontroliranog porijekla, kao i drugi najkvalitetniji sastojci naših kulinarskih kreacija jamstvo su stalnosti kvalitete i prepoznatljivih okusa koji će, za vjerovati je, postati dio uspomena svih koji u Zagreb dolaze kao turisti, ali i nezaobilazno mjesto zagrepčana.

Gastro team restorana Big5Five obučen je za kreiranje gastronomskih užitaka kroz spoj tradicionalnih receptura i suvremenih kulinarskih tehnika

Misija gastro teama Big5Fivea, koji je obučavan 12 punih mjeseci je – stalno zadovoljstvo i druženje s gurmanima koji znaju prepoznati i uživati u hrani koja jamči eksploziju okusa tradicije i spoja suvremenih gastronomskih dostignuća.

 

logo-big5

Post Tags:
Comment

Leave a Reply

*kliknete li na oznaku restorana Big5Five na karti, dobit ćete upute od Vaše lokacije do loakcije Big5Five